Integrace traumatu, zklidnění nervového systému

YouTube
21. 10. 2024

Integrace traumatu, zklidnění nervového systému

21. 10. 2024
YouTube

Přirozený výchozí stav našeho těla i mysli je uvolněný, bdělý a bez napětí. Tak je celý náš systém v rovnováze, je umožněno hojení, regenerace a obnova v plném rozsahu. Naše energie automaticky směřuje k tvorbě, cítíme se dobře, v bezpečí, vnímáme vlastní sílu, jedinečnost a nic nám nebrání to, co chceme, rovnou realizovat.

Taková je dynamika zdravého člověka. Vyznačuje se silnou vnitřní integritou, svrchovaností, stabilitou, klidem, soucitem a mírumilovností se schopností správně a včas reagovat a správně se rozhodovat. Tělo je uvolněné, měkké, ale zároveň flexibilní a plné proudícího života s expanzivní energií.

Myšlení je jasné, čisté a nekomplikované. Je to jako když pozorujete jaguára nebo tygra. Jejich síla i ostražitost vychází z uvolněnosti. Toto je také výchozí stav každého šamana. Jeho tělo i mysl jsou ve zrelaxovaném stavu. Nervový systém je v klidu. Důvěřuje svým schopnostem a umí je správně používat.

Naopak energie traumatu je v kontrakci, stažená, nervový systém je podrážděný, zahlcený, cítíme se ohroženi, v nebezpečí, máme strach a nevěříme si. Nejsme si vědomi vlastní moci a necháme druhé, aby nás ovládali a manipulovali.

Naše tělo i mozek jsou permanentně v režimu přežití a mobilizují všechny síly k zahnání nepřítele, který ovšem reálně neexistuje. Jenže tím spotřebujeme veškerou svou energii.

Tento toxický stav udržujeme sami tím, že se k němu opakovaně vracíme a ze zvyku si stále znovu vybíráme stresové, bolestivé a traumatizující zkušenosti. V momentě, kdy se nad tím do hloubky zamyslíme, zjistíme, že to nedává žádný smysl a tento model opustíme.

Připravila jsem pro vás kurz, v rámci kterého vám pomohu zbavit se opakovaných nepříjemných pocitů, situací a zážitků, které vám brání spokojeně žít a tím vás ovládají. Naučím vás jim porozumět, přijmout je a převzít nad nimi kontrolu. Tím je integrujete a využijete k poznání a růstu, nikoliv k vytváření další bolesti.

S traumatem pracuji už mnoho let komplexně na všech úrovních: Na rovině mysli, emocí, těla, energie i DNA.

Připravila jsem pro vás léčivé video, ve kterém vás provedu procesem integrace traumatu, který používám ve své práci s klienty. Video bude obsahovat následující části:

  • Zklidnění a dechové techniky k vystoupení z režimu přežití
  • Identifikaci dominantních negativních emocí a toxických přesvědčení a jejich vynesení do vědomí (porozumění)
  • Regresní terapii - zpracování a integrace traumatických zážitků z minulosti
  • Čištění buněčné paměti a DNA
  • Uvolnění těla a neutralizaci napětí/bolesti
  • Enegetické léčení a harmonizaci elektromagnetického pole.

Toto video jsem vytvořila se záměrem dostat se přímo k příčině toho, co vás v životě trápí a tuto příčinu trvale odstranit. Osvobodí vás.

Těším se na spolupráci!

Video vám zašlu 21. 10. 2024 po uhrazení platby, přihlásit se můžete kdykoliv - níže.

Cena:

Do 12. 10. 2024: 1690 Kč

Po 13. 10. 2024: 2360 Kč.

PŘIHLÁŠKA

NÁVOD, JAK SE ZBAVIT STAROSTÍ A TRÁPENÍ

Mám pro vás blahodárný lék na bolesti a trápení, která si často předáváme po generace a nemůžeme díky nim spokojeně a plnohodnotně žít. Velmi mi pomohl skutečně odpustit a posunout se dál.